Χαλαρά μπράτσα, γόνατα


Με την πάροδο του χρόνου ή μερικές φορές μετά από επεμβάσεις όπως λιποαναρρόφηση, μετά από απώλεια αρκετών κιλών, το δέρμα στα μπράτσα και στα γόνατα χαλαρώνει και ρυτιδιάζει.

Μέχρι τώρα, η μόνη λύση ήταν το χειρουργείο αλλά άφηνε αντιαισθητικές ουλές. Σήμερα, μετά από έρευνα και εφαρμογές 3 χρόνων σε δικούς μας ασθενείς είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια πολύ καλή λύση στο δυσεπίλυτο και δύσκολο αυτό πρόβλημα.


Lanluma

Το Lanluma είναι ένα νέο filler – ισχυρός διεγέρτης κολλαγόνου.
Τα δικά μας δηλαδή κύτταρα διεγείρονται να παράξουν νέο δικό μας ιστό που γεμίζει αλλά κυρίως συσφίγγει την επιδερμίδα στα χαλαρωμένα μπράτσα, εξαφανίζοντας μικρές ρυτίδες, χαλάρωση και δυσμορφίες.

Συχνές Ερωτήσεις


Τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εφαρμογή του κάνουμε ανασύσταση του υλικού με ειδικό ορό (water for injection). Μετά την ανασύσταση του, το lanluma θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες. Αν και στο διάλυμα προσθέτουμε αναισθητικό μπορούμε να βάλουμε και σε όλη την περιοχή που θα θεραπεύσουμε αναισθητική κρέμα για να είναι πιο άνετη η θεραπεία. Το lanluma ενίεται με ειδική κάνουλα στην περιοχή που θεραπεύουμε .

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Το δέρμα αμέσως μετά δεν παρουσιάζει ερεθυσμό και επιστρέφουμε αμέσως στις υποχρεώσεις μας. Την άλλη μέρα μπορεί να παρουσιαστεί ένα μικρό οίδημα που υποχωρεί σε 24 ώρες. Μπορούμε να εφαρμόσουμε παγωμένες κομπρέσες για πιο γρήγορη αποθεραπεία.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει ο θεραπευόμενος είναι να κάνει μασάζ 5 λεπτά, 5 φορές την ημέρα για 5 ημέρες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να διεγερθούν τα κύτταρα όσο το δυνατόν περισσότερο και να παράξουν κολλαγόνο.

Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σε 1,5 μήνα και ολοκληρώνεται σε 6 μήνες.

Εάν το άτομο είναι νέο και οι ανάγκες μικρές, 1 συνέδρια είναι αρκετή. Σε μεγαλύτερες ηλικίες με περισσότερη χαλάρωση χρειάζεται επανάληψη στον 1,5 μήνα.

Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 2 χρόνια. Στον ενάμιση χρόνο μπορούμε να κάνουμε 1 επαναληπτική συνεδρία.



Club