Τοπικό πάχος


Λιπογλυπτική

Λιπογλυπτικη είναι η αφαίρεση του πλεονάζοντος λίπους από κάποια περιοχή χρησιμοποιώντας μόνο μία σύριγγα.

Είναι η κορωνίδα των θεραπειών κατά του τοπικού πάχους. Αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος σε μια συνεδρία για πάντα!

Kαλλίγραμμο σώμα για πάντα!


Εφαρμογή

Σχεδιάζουμε την περιοχή π.χ κοιλιά ψωμάκια, εσωτερικό γονάτων.
Στα σημεία αυτά κάνουμε ειδική διογκωτική αναισθησία. Η αναισθησία αυτή ρευστοποιεί και μαλακώνει το λίπος ενώ προξενεί μικρή σύσπαση στα τοπικά αγγεία προστατεύοντας από μελανιές. Μετά ο γιατρός ανοίγει μια τρυπούλα στο δέρμα και με μία σύριγγα αναρροφά το λίπος.


Συχνές Ερωτήσεις


Όπως λέει και η λέξη ο γιατρός σαν γλύπτης αφαιρεί σιγά-σιγά το λίπος. Ειναι πολύ ελεγχόμενη μέθοδος εμποδίζει τη δημιουργία δυσμορφιών (πχ. λακκούβες) όπως συμβαίνει καμμία φορά στην κλασική λιποαναρρόφηση. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής ο ασθενής σηκώνεται προκειμένου να ελέγξουμε λεπτομερώς το αποτέλεσμα.

Για δύο ημέρες τοποθετούμε επίδεσμο. Μετά και για ένα μήνα φοράμε κορσέ για να αποφύγουμε την χαλάρωση. Τις πρώτες δύο ημέρες μπορει να υπαρχει ενόχληση ή πόνος ελαφρύς, εύκολα αντιμετωπισιμος με depon. Στις υποχρεώσεις μας επανερχόμαστε άμεσα.

Επειδή αφαιρούνται οι λιποαπθήκες το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Ακόμη και αν πάρουμε κιλά ποτέ δεν θα εναποτεθεί λίπος στα σημεία αυτά.

Διεθνείς στατιστικές θεωρούν ότι οι κίνδυνοι της λιπογλυπτικής με διογκωτική αναισθησία είναι λιγότεροι από την εξαγωγή ενός δοντιού.


PB serum

Το ΡB Serum είναι προϊόν βιοτεχνολογίας. Είναι μείγμα τριών ένζυμων, της λυάσης, λιπάσης και κολλαγενάσης. Υπάρχει σε τρεις τύπους, low, medium & high ανάλογα με την περιεκτικότητα των ενζύμων.

Τα ένζυμα έχουν συγκεκριμένες ιδιότητες όταν επιδρούν στον ιστό ενώ τον αφήνουν ανέπαφο υγιή.

Εχουμε 3 εκδοχές Pb serum, low, medium και high ανάλογα με την αναλογία των περιεχομένων ενζύμων.
Χρησιμοποιούμε το medium που είναι πλούσιο σε λιπάση που διασπά το λίπος. Δίνει καταπληκτικά αποτέλεσμα στο διπλοσάγονο τoπικό πάχος και λιπώδη κυτταρίτιδα.


Εφαρμογή

Αφού τοποθετήσουμε ειδική αναισθητική κρέμα ο γιατρός σχεδιάζει τα σημεία που θα γίνει η ένεση. Στο υλικό προσθέτουμε επίσης αναισθητικό και δεν πονάει καθόλου. Αμέσως μετά επανερχόμαστε στις υποχρεώσεις μας.


Συχνές Ερωτήσεις


Στο πρόσωπο το διπλοσαγωνο και το τοπικό πάχος χρειάζομαι 2 συνεδρίες και στην κυτταρίτιδα 3 συνεδρίες. Γίνονται 1 κάθε 15 ημέρες.

Τα ένζυμα δεν προκαλούν οίδημα όπως η ενέσιμη λιπόλυση. Βλέπουμε σιγά-σιγά το αποτέλεσμα.

Αν δεν πάρουμε κιλά και ακολουθούμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής το αποτέλεσμα είναι μόνιμο

Τα ένζυμα δεν προκαλούν οίδημα όπως η ενέσιμη λιπόλυση. Βλέπουμε σιγά-σιγά το αποτέλεσμα και είναι μόνιμο.


Ενέσιμη Λιπόλυση AQUALIX

Το Aqualyx είναι ενέσιμο υλικό που διασπά το λίπος και αυτό επιτα αποβάλλεται με την κυκλοφορία. Χρειάζονται 3-6 συνεδρίες 1 ανά 20 ημέρες. Η μέθοδος έχει την έγκριση του Αμερικανικού οργανισμού τροφίμων και φαρμάκων (FDA) και της Ευρωπαικής Ενωσης(CE). Μετά την εφαρμογή υπάρχει οίδημα στην περιοχή που υποχωρεί σταδιακά


Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μέθοδος καταπολέμησης του τοπικού πάχους μεσω ψύξης που καταστρέφει τα λιποκύτταρα.
Η περιοχή που μας ενδιαφέρει ψύχεται για μία ώρα στους μείον 7 βαθμους κελσίου. Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και απομακρύνονται με την κυκλοφορία.


Εφαρμογή

Αφού ζυγίσουμε τον ασθενή και σχεδιάσουμε τα σημεία που στοχεύουμε τοποθετούμε τις 3D κεφαλές. Είναι ειδικά σχεδιασμένες κεφαλές που παρέχουν ομοιόμορφη ψύξη σε όλη την θεραπευόμενη επιφάνεια για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Η όλη διαδικασία διαρκεί 1 ώρα. Ο πελάτης μπορεί να χαλαρώσει ακούγοντας μουσική ή διαβάζοντας. Μετά την κρυολιπόλυση γίνεται λεμφική αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση με ειδική πρεσοθεραπεία για να απομακρυνθούν τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και τα υγρά από τους ιστούς μεγιστοποιώντας το προσδοκόμενο αποτέλεσμα.


Συχνές Ερωτήσεις

Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος εφ’ οσον γινεται με αξιόπιστο μηχάνημα και έχει έγκριση FDA για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Στα πρώτα 2 λεπτά νοιώθουμε ένα ρούφηγμα τοπικά μετά η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη.

Χρειάζονται περίπου 3 συνεδρίες ανά περιοχή ανάλογα και με την σοβαρότητα του προβλήματος.

Εφ’ οσον ακολουθούμε ένα υγιεινό τρόπο ζωής διατροφής και άσκηση το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.

Η κρυολιπόλυση είναι μέθοδος αντιμετώπισης τοπικού πάχους και απώλειας πόντων. Δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος. Φυσικά αν συνδυαθεί με υγιεινή διατροφή τα αποτελέσματα είναι θεαματικότερα. Μπορεί να γίνει στην κοιλιά, τα ψωμάκια, την έσω επιφάνεια των μηρών, τα παχάκια στην μέση.

Το αποτέλεσμα θα αρχίσει να φαίνεται σε ένα μήνα και το τελικό σε 3 μήνες. Στον μήνα μπορούμε να επαναλάβουμε την συνεδρία.

Η κρυολιπόλυση δεν επιτρέπεται σε εγκυμοσύνη, θηλασμό, αλεργία στο κρύο, Κρυοσφαιριναιμια, Μεταλικά ενθέματα στα σημεία που θα εφαρμοσθεί και σε ενεργό κακοήθεια.



Club