Θαμπό άτονο δέρμα


Μεγαλώνοντας λόγω της έκθεσης σε βλαπτικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, το κάπνισμα, η μόλυνση του περιβάλοντος, η ακτινοβολία από computer και κινητά το δέρμα θαμπώνει και γίνεται άτονο. Η Dr. Όλγα Λαζάρου εφαρμόζει μοναδικά πρωτόκολλα ανάπλασης, θρέψης και τόνωσης της επιδερμίδας συνδυάζοντας μεθόδους και τεχνολογίες.

“Το δέρμα είναι ο καθρέπτης της υγείας μας!”


Μεσοθεραπεία

Είναι το Golden Standard της θρέψης και της ενυδάτωσης.
Μεσοθεραπεία σημαίνει ένχυση ουσιών στο μεσόδερμα. Στην ιατρική χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς όπως π.χ καταπολέμηση του πόνου με αναλγητικά ή για ενυδάτωση, τόνωση της επιδερμίδας και γέμισμα λεπτών ρυτίδων στην αισθητική δερματολογία. Χαρίζει λάμψη και τρέφει την επιδερμίδα. Τα cocktail που χρησιμοποιούμε περιέχουν υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιταμίνες, πεπτίδια και αμινοξέα.

Συχνές Ερωτήσεις


Αφού τοποθετήσουμε για 20 λεπτά περίπου αναισθητική κρέμα, ενίεται το cocktail της μεσοθεραπείας σε όλη την περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε. Κάνουμε επιφανειακά τσιμπήματα ανα δύο εκατοστά.

Οι μεσοθεραπείες διαφέρουν ως προς το μείγμα συστατικών που περιέχουν. Αν θέλουμε να ενυδατώσουμε, το μείγμα περιέχει υαλουρονικό. Για αντιγήρανση χρησιμοποιούμε επιπλέον πεπτίδια ιχνοστοιχεία ή αμινοξέα. Μεσοθεραπεία μπορούμε να κανουμε και στις πανάδες. Σε αυτή την περίπτωση, το μείγμα πριέχει ειδικά λευκαντικά πεπτίδια, που διασπούν την μελανίνη και τρανεξαμικό οξύ που καταπολεμά τη φλεγμονή.

Η μεσοθεραπεία ενυδατώνει το δερμα, του δίνει λάμψη και σφριγηλότητα, γεμίζει πολύ λεπτές ρυτίδες, λευκαίνει κα αναζωογονεί.

Ενας κύκλος με μία μεσοθεραπεία ανα 15 ημέρες, για 3 φορές δίνει ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μετά μπορούμε να κάνουμε συντήρηση μία φορά κάθε 3 με 4 μήνες για να το διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα. Πριν το καλοκαίρι είναι πολύ χρήσιμο να κανουμε μια μεοθεραπεία με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες για να ενισχύσουμε τη άμυνα και αντοχή του δέρματος στον ήλιο.

Booster είναι μεσοθεραπείες που περιέχουν πυκνότερο και πιο σταθεροποιημένο υαλουρονικό οπότε διαρκούν περισσότερο και απευθύνονται σε μεγαλύτερς ανάγκες. Επειδή είναι πολύ ενισχυμένα επαναλαμβάνονται μία φορά κάθε 6 μήνες.


Φωτοανάπλαση

Είναι μία μη επεμβατική θεραπεία με πολύ καλα αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του προσώπου και την αντιγήρανση. Γίνεται με την βοήθεια εδικών συσκευών LED που εκπέμπουν διάφορα μήκη κύματος, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Στην αντιγήρανση εφαρμόζουμε το κόκκινο μήκος κύματος. Στο ιατρείο της Dr. Όλγας Λαζάρου χρησιμοποιούμε το LED DERMALUX μία συσκευή με έγκριση από το FDA, τον αντίστοιχο ΕΟΦ των ΗΠΑ, για χρήση στην αισθητική Δερματολογία.

Χρησιμοποιούμε διάφορα πρωτόκολλα, σε συνδυασμό με peeling ή μεσοθεραπεία.

Συχνές Ερωτήσεις


Αφου εφαρμόσουμε πρώτα δερμοαπόξεση με διαμάντι ή ένα ενζυματικό peeling τοποθετούμε το πρόσωπο κατω από το DERMALUX. To φως που εκπέμπεται δίνει ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος. Το δέρμα αναζωογονείται, γίνεται πιο λαμπερό και σφριγηλό.

Μία συνεδρία κάθε 15 ημέρες για 5 φορές μας προσφέρει ένα φρέσκο ενυδατωμένο πρόσωπο.

Η φωτοανάπλαση είναι εύκολη, ευχάριστη χωρίς καθόλου αποθραπεία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και είναι πολύ προσιτή οικονομικά.


Peelings

Τα peelings είναι το μεγαλύτερο όπλο στην φαρέτρα του δερματολόγου. Για να αποδώσει θα πρέπει να γίνεται από τον ίδιο τον δερματολόγο αν πρόκειται για βαθύ peeling ή υπό την επίβλεψη και καθοδηγησή του αν το peeling είναι επιφανειακότερο.

Γίνονται με εφαρμογή ειδικών ουσιών στο πρόσωπο με σκοπό την αφαίρεση στιβάδων, με αποτέλεσμα μία λαμπερή σφριγιλή επεδερμίδα χωρίς σημάδια και δυσχρωμίες. Ανάλογα με το βάθος διείσδησης στην επιδερμίδα, διακρίνοντια σε επιφανειακά, μεσαία και βαθειά.

Συχνές Ερωτήσεις


Εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας, το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, τον τρόπο ζωής μας, την εποχή του χρόνου, την ευαισθησία του δέρματος. Ετσι, για παράδειγμα το σαλικυλικό το εφαρμόζουμε στην ακμή, το πιρουβικό για λάμψη, το τριχλωροξεικό σε διάφορες πυκνότητες για αντιμετώπιση ουλών και φωτογήρανσης, το τρανεξαμικό για πανάδες κ.ά. Γι αυτό, θα πρέπει πρώτα να γίνει Δερματολογική εκτίμηση και λήψη ιατρικού ιστορικού για να επιλεγεί το καταλληλότερο για μας.

Τα επιφανειακά peelings δεν χρειαζονται αποθεραπεία αλλά απαιτούν περισσότερες συνεδρίες, μια κάθε εβδομάδα. Τα μεσαίου βάθους γίνονται ένα κάθε 15 ημέρες για 4 φορές. Στα βαθειά peelings ανήκει το Peeling φαινόλης.

Στο ιατρείο της, η Dr Ολγα Λαζάρου εφαρμόζει το καλoκαίρι peeling από βλαστοκύτταρα εξωτικών φρούτων, που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και διεισδύουν στο δέρμα χωρίς να ξεφλουδίζουν.

Μετά τα περισσότερα peelings που εφαρμόζουμε στο ιατρείο επιστρέφουμε αμέσως στην καθημερινότητά μας.

Στην εγκυμοσύνη εφαρμόζουμε ειδικά πρωτόκολλα από ανανά και παπάγια. Είναι εντελώς αθώα και βοηθούν το δέρμα να παραμείνει λαμπερό, ενυδατωμένο και χωρίς πανάδες την τόσο ξεχωριστή αυτή περίοδο της ζωής.


Peeling PRX-T33

Είναι ένα peeling με ειδική πατενταρισμένη τεχνογνωσία που επιτρέπει την διείσδυση σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την επιδερμίδα, για αυτό έχουμε όλα τα οφέλη ενός peeling χωρίς ή με ελάχιστη απολέπιση. Έχουμε διέγερση και παραγωγή νέου κολλαγόνου για αυτό του αποδίδεται ο όρος Βιοανάπλαση

Συχνές Ερωτήσεις


Βοηθά στην ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Το δέρμα γίνεται λαμπερό και φωτεινό, αναζωογονείται, οι πανάδες υποχωρούν, οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται.

Επειδή διεισδύει σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα, μπορεί να γίνει όλο τον χρόνο χωρίς να αποκλείει τον ασθενή τις υποχρεώσεις του. Αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πληθώρα αναγκών του δέρματος σε όλες τις ηλικίες!


Red Carpet Therapy

Η θεραπεία Red Carpet είναι ένα μείγμα γαλακτικού και γλυκολικού οξέος, αμινοξέων, πεπτιδίων, βλαστοκυττάρων πορτοκαλιού, που ενισχύουν τα κύτταρα του δέρματος και αποκαθιστούν την φθορά των κυττάρων από την υπεριώδη ακτινοβολία.

“Η θεραπεία των αστέρων”

Συχνές Ερωτήσεις


Η θεραπεία αντιμετωπίζει λεπτές γραμμές και χαλάρωση, το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα. Χαρίζει έντονη λάμψη και σφριγηλότητα καθώς και ένα αποτέλεσμα lifting για αυτό και είναι ιδανική θεραπεία πριν από κάποιο event ή εκδήλωση.

Η θεραπεία δεν έχει χρόνο αποκατάστασης. Φεύγουμε από το ιατρείο με αναζωογονημένο, σφιχτό, λαμπερό δέρμα.



Club