Χαλαρό Περίγραμμα

Καθώς μεγαλώνουμε χάνουμε λίπος και οι ιστοί του προσώπου χαλαρώνουν με αποτέλεσμα το πρόσωπο να αδειάζει να “κρεμάει„ προς τα κάτω και το οβάλ του προσώπου να χαλάει. Μετά από προσεκτική μελέτη του ιστορικού και της ξεχωριστής ανατομίας κάθε ανθρώπου η Dr. Όλγα Λαζάρου προτείνει τις παρακάτω θεραπείες για την διόρθωση του περιγράμματος, μόνες τους ή σε συνδυασμό.


Lanluma

Το Lanluma είναι ένα νέο filler ισχυρός διεγέρτης κολλαγόνου. Τα δικά μας δηλαδή κύτταρα διεγείρονται και παράγουν νέο ιστό δικό μας που γεμίζει και συσφίγγει την επιδερμίδα διορθώνοντας το χαλαρό περίγραμμα του προσώπου αλλά και τον λαιμό. Περιέχει πολυγαλακτικό σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από το γνωστό sculptra. Το πολυγαλακτικό οξύ χρησιμοποιείται χρόνια στην ιατρική αισθητική σαν ουσία σύσφιξης και ανάκτησης όγκου διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος να παράξουν κολλαγόνο.


Συχνές Ερωτήσεις


Τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εφαρμογή του κάνουμε ανασύσταση του υλικού με ειδικό ορό (water for injection). Μετά την ανασύσταση του, το lanluma θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες. Αν και στο διάλυμα προσθέτουμε αναισθητικό μπορούμε να βάλουμε και σε όλη την περιοχή που θα θεραπεύσουμε αναισθητική κρέμα για να είναι πιο άνετη η θεραπεία. Το lanluma ενίεται στο περίγραμμα, τον λαιμό και το πρόσωπο.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μίση ώρα.

Το πρόσωπο αμέσως μετά δεν παρουσιάζει απολύτως τίποτα και επιστρέφουμε αμέσως στις υποχρεώσεις μας. Την άλλη μέρα μπορεί να παρουσιάσει ένα μικρό οίδημα που υποχωρεί σε 24 ώρες. Μπορούμε να εφαρμόσουμε παγωμένες κομπρέσες για πιο γρήγορη αποθεραπεία.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει ο θεραπευόμενος είναι να κάνει μασάζ 5 λεπτά, 5 φορές την ημέρα για 5 ημέρες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να διεγερθούν τα κύτταρα όσο το δυνατόν περισσότερο να παράξουν κολλαγόνο.

Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σε 1,5 μήνα και ολοκληρώνεται σε 6 μήνες.

Εάν το άτομο είναι νέο και οι ανάγκες μικρές 1 συνέδρια είναι αρκετή. Σε μεγαλύτερες ηλικίες με περισσότερη χαλάρωση χρειάζεται επανάληψη στον 1,5 μήνα.

Το αποτέλεσμα διαρκεί τουλάχιστον 2 χρόνια. Στον ενάμιση χρόνο μπορούμε να κάνουμε 1 επαναληπτική συνεδρία.




Club