Ουλές Ακμής


Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και μελέτης δεκάδων περιστατικών με ουλές ακμής, η Dr. Όλγα Λάζαρου εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρωτοποριακό πρωτόκολλο Derma Scar Repair.Αντιμετώπιση


Βήμα 1ο – Εξομάλυνση των ουλών

Συχνά οι ουλές δεν ανταποκρίνονται στις όποιες θεραπείες, εξ’ αιτίας του παθολογικού ινώδη ιστού της ουλής πού εμποδίζει την ανάπλαση και παραγωγή νέου κολλαγόνου για να “κλείσουν” οι ουλές. Έτσι, θα πρέπει πρώτα να αφαιρεθεί ο ινώδης αυτός ιστός.

Το ΡB Serum είναι προϊόν βιοτεχνολογίας. Είναι μείγμα τριών ένζυμων, της λυάσης, λιπάσης και κολλαγενάσης. Υπάρχει σε τρεις τύπους, low, medium & high ανάλογα με την περιεκτικότητα των ενζύμων. Στις ουλές εφαρμόζουμε το Pb Serum high διότι περιέχει κολλαγενάση σε μεγάλη ποσότητα. Η κολλαγενάση είναι ένζυμο που διασπά τον συνδετικό ιστό. Έτσι ο παθολογικός σκληρός ιστός της ουλής φεύγει και οι ουλές μαλακώνουν και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στην θεραπεία.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ενέσιμο προϊόν και εφαρμόζεται με πολύ λεπτή βελόνα μέσα σε κάθε μία ουλή ξεχωριστά. Το διάλυμα περιέχει αναισθητικό και έτσι η εφαρμογή είναι ανώδυνη.

Δεν φαίνεται τίποτα απολύτως μετά. Επανερχόμαστε αμέσως στις υποχρεώσεις μας.

Τα αποτελέσματα φαίνονται 1,5 μήνα μετά. Χρειάζονται 2-3 συνεδρίες, 1 ανά 15 ημέρες.


Βήμα 2o – Ανάπλαση ουλών

Είναι συνδυασμός abrasion (δερμοαπόξεση), peeling και laser στην ίδια συνεδρία. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά την απολέπιση του δέρματος και είναι πολύ εντυπωσιακά ακόμη και σε δύσκολες περιπτώσεις.

Συχνές Ερωτήσεις

Η διαδικασία γίνεται με εφαρμογή αναισθητικού διαλύματος και είναι σχεδόν ανώδυνη.

Το δέρμα αμέσως μετά είναι κόκκινο. Την άλλη ημέρα παρουσιάζει οίδημα που υποχωρεί σε 2-3 ημέρες. Για λόγους προστασίας και γρήγορης ανάπλασης η επιδερμίδα καλύπτεται με αντιβιοτική σκόνη. Το πρόσωπο ξεπλένεται σε 6 ημέρες ακριβώς. Μέχρι τότε απέχουμε από δραστηριότητες ή υποχρεώσεις.

Μετά χρειάζεται κρέμα που ξεκοκκινίζει το πρόσωπο, λευκαντική και αντιηλιακή κρέμα με υψηλή προστασία. Σταδιακά μέσα σε 10 ημέρες το νέο δέρμα αποκτά φυσιολογικό χρώμα. Η χρήση make-up επιτρέπεται.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και είναι μόνιμα. Για τελειοποίηση των αποτελεσμάτων, μπορεί να χρειαστεί μια δεύτερη συνεδρία όποτε το αποφασίσει ο ασθενής.Club