Νήματα

Ανάλογα με το υλικό κατασκευής τα χωρίζουμε σε νήματα PDO, νήματα πολυγαλακτικού ή υαλουρονικού.

Ανάλογα με το πώς είναι κατασκευασμένα και την χρήση τους τα χωρίζουμε σε:

    • Νήματα αντιγήρανσης ή μονοκλωνικά νήματα που αποτελούνται από ένα μονό νήμα (PDO)

Εισάγονται πολλά μαζί στο πρόσωπο ή στο λαιμό. Δεν κάνουν ανόρθωση, βελτιώνουν την υφή και έχουν ουσιαστικά το αποτέλεσμα μιας μεσοθεραπείας

    • Νήματα ανάρτησης (Lifting)

Έχουν κώνους ή άγκιστρα (cog) στην επιφάνειά τους που μπορούν να σηκώσουν τους ιστούς και να δώσουν αποτέλεσμα lifting. Μπορεί το υλικό κατασκευής να είναι το PDO ή υαλουρονικό ή το πολυγαλακτικό (νήματα silhouette). Τα silhouette soft επειδή παράγουν και κολλαγόνο λόγω του πολυγαλακτικού βελτιώνουν πολύ και την υφή και διαρκούν περισσότερο.


Συχνές Ερωτήσεις


Αν το πρόσωπο είναι λεπτό και έχει μια μικρή ή μέτρια χαλάρωση χωρίς πολλές ρυτίδες τότε είστε ο ιδανικός υποψήφιος ή υποψήφια για νήματα. Αν έχετε ένα μεγάλο βαρύ πρόσωπο τότε τα νήματα δεν θα κρατήσουν πολύ. Η ιδανική θεραπεία για εσάς είναι οι ραδιοσυχνότητες.

Στο ιατρείο της, η Dr. Όλγα Λάζαρου χρησιμοποιεί κυρίως νήματα ανάρτησης που δίνουν αποτέλεσμα lifting. Ανοίγεται μια μικρή τρυπούλα με τοπική αναισθησία μέσα στα μαλλιά διότι εκεί στερεώνονται καλύτερα τα νήματα και διαρκούν περισσότερο. Μετά εισάγονται τα νήματα. Επειδή εφαρμόζονται με ειδική ατραυματική κάνουλα κάτω από το δέρμα δεν πονάνε καθόλου κατά την εφαρμογή ούτε προξενούν οίδημα, μελανιές ή παραμόρφωση.

Γύρω από το νήμα και τα άγκιστρα παράγεται κολλαγόνο που τραβάει τους ιστούς και τους ανορθώνει. Με αυτή την τεχνική και την κατάλληλη επιλογή υποψηφίου τα νήματα διαρκούν πάνω από ενάμιση χρόνο. Το αποτέλεσμα φαίνεται από την πρώτη στιγμή αλλά για το τελικό αποτέλεσμα χρειάζεται ένας μήνας.

Όχι, μπορείτε να επανέλθετε αμέσως στις δραστηριότητες σας αλλά πρέπει να αποφεύγετε την έντονη γυμναστική για 1 εβδομάδα.Club