Αναίμακτη βλεφαροπλαστική


Σύσφιξη βλεφάρων με την τεχνολογία πλάσμα.

Γίνεται με ειδική συσκευή Plex-r που παράγει πλάσμα. Με ένα ειδικό εξάρτημα της συσκευής που μοιάζει με στυλό πλησιάζουμε το δέρμα χωρίς να το ακουμπάμε. Ένας μικρός κεραυνός παράγεται και προκαλεί εξάχνωση των επιδερμικών κυττάρων χωρίς όμως να θερμαίνονται καθόλου οι υποκείμενοι ιστοί. Αυτό προκαλεί παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη του βλεφάρου.

Προσοχή! Η συσκευή να είναι αυθεντική πλάσμα γιατί αλλιώς γίνεται θερμική καταστροφή της επιδερμίδας που μπορεί να προκαλέσει δυσχρωμίες και ουλές.


Συχνές Ερωτήσεις

Για να μην πονάει η Dr Όλγα Λάζαρου εφαρμόζει στο ιατρείο ειδική ενέσιμη αναισθησία αφού πρώτα σχεδιάσει το δέρμα.

Το δέρμα μετά θα έχει σε όλη την επιφάνεια του μικρές κουκίδες σαν την μύτη της καρφίτσας που φεύγουν σε 1 εβδομάδα. Επιτρέπεται η κάλυψη με make-up και έτσι μπορείτε να βγείτε έξω. Την 2η ημέρα μπορεί να παρουσιαστεί οίδημα που κρατάει 2-3 μέρες.

Ανάλογα με το πρόβλημα 3-4 συνεδρίες.

Το αποτέλεσμα διαρκεί 2 χρόνια. Μπορούμε να συντηρούμε το αποτέλεσμα με 1 συνεδρία κάθε 1 με 2 χρόνια.

Σε ξανθελάσματα, σε ρυτίδες καπνιστού, ρυτίδες κάτω από τα μάτια και ρυτίδες λαιμού με μεγάλη επιτυχία.

Επειδή η συσκευή Plasma Plex-r δεν παράγει θερμότητα δεν θερμαίνεται ο οφθαλμός και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ειδικές καλυπτρίδες για τα μάτια. Προσοχή αν η συσκευή δεν είναι αυθεντική πλάσμα τότε δρα σαν διαθερμοπηξία και μπορεί να προκαλέσει ουλές και δυσχρωμίες.Club