Αντιγήρανση Προσώπου


JOUTHELIXIR - Το ελιξήριο της νεότητας

Είναι ένας συνδυασμός Intracel και Αυτόλογης Μεσοθεραπεία πλούσιας σε φιμπρίνη στην ίδια συνεδρία, που εφαρμόζει αποκλειστικά με καταπληκτικά αποτελέσματα εδώ και χρόνια στο ιατρείο της η Dr. Όλγα Λαζάρου.

Ο συνδυασμός των δύο μεθόδων πολλαπλασιάζει τα οφέλη που έτσι κι αλλιώς προσφέρει η κάθε μία θεραπεία όταν γίνεται ξεχωριστά.
 

Intracel

Είναι τεχνολογία microneedling και ραδιοσυχνοτήτων. Εφαρμόζεται με μία μικρή κεφαλή εφοδιασμένη με πολλές μικρές χρυσές βελονίτσες στην επιφάνειά της. Αυτές ανοίγουν μικροσκοπικά κανάλια στην επιδερμίδα και από εκεί διοχετεύεται βαθύτερα η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων. Έτσι έχουμε διπλή διέγερση της επιδερμίδας και μέσω των μικρονυγμών (microneedling) αλλά και μέσω των ραδιοσυχνοτήτων, επομένως πολύ καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την σύσφιξη τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας.

Συχνές Ερωτήσεις


Το intracel εφαρμόζεται αφου πρώτα βάλουμε 20 λεπτά πριν αναισθητική κρέμα και δεν πονάεικαθόλου. Το δέρμα είναι κόκκινο για λίγες ώρες. Μετα επανερχόμαστε άμεσα στις υποχρεώσεις μας.

Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σε ένα μήνα. Απαιτούνται 3-4 συνεδρίες για το τελικό αποτέλεσμα.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο ντεκολτέ και σώμα.

Αντιμετωπίζει λεπτές ρυτίδες, χαλάρωση, θαμπό δέρμα, πανάδες, ουλές ακμής αλλά και ραγάδες στο σώμα.

Το Fractional laser εξαχνώνει τους ιστούς με θερμική ενέργεια, έχει χρόνο αποθεραπείας και δεν επιτρέπεται να γίνει καλοκαίρι.Το Intracel αντίθετα μπορεί να γίνει όλο το χρόνο και το καλοκαίρι.


Αυτόλογη μεσοθεραπεία πλούσια σε φιμπρίνη


Η πλούσια σε φιμπρίνη αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι μια μεσοθεραπεία υψηλής συγκέντρωσης κυττάρων του αίματος, δηλαδή αιμοπεταλίων, λευκοκυττάρων και μακροφάγων, που συλλέγονται από το ίδιο μας το αίμα.

Ανάπλαση από μέσα!

Τα κύτταρα αυτά απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες που αναγεννούν το δέρμα διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν τις φλεγμονές.

Συχνές Ερωτήσεις

Η τεχνολογία της συλλογής και φυγοκέντρησης είναι τελείως διαφορετική από την κλασική αυτόλογη μεσοθεραπεία με αποτέλεσμα να πετυχαίνουμε μέχρι και 1.000% περισσότερα κύτταρα και έτσι τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!!!
Δεν εμπεριέχεται κανένα χημικό, ζωικό ή άλλο συστατικό εργαστηρίου ούτε καν αντιπηκτικό, είναι 100% βιολογικό προϊόν. Δεν προκαλεί αλλεργίες ή άλλες ανεπιθύμητες αντιδράσεις.

 • Τριχόπτωση
 • Θαμπό δέρμα
 • Αντιγήρανση
 • Αντιμετώπιση μαύρων κύκλων
 • Επούλωση Τραυμάτων
 • Αποκατάσταση ουλών
 • Έλκη από διαβήτη
 • Ελαχιστοποίηση του χρόνου ανάρρωσης μετά από επεμβάσεις

Οι μονές αντενδείξεις είναι κακοήθειες εν ενεργεία κυρίως του αιμοποιητικού, επίσης σε

 • Κίρρωση του ήπατος
 • Ηπατίτιδα C
 • AIDS
 • Αιμοφιλία

2 συνεδρίες, σε μεσοδιάστημα 2-3 εβδομάδων είναι αρκετές. Επανάληψη 4-6 μήνες. Στην τριχόπτωση χρειάζονται 6-8 συνεδρίες.Αντιγήρανση χεριών


Με την πάροδο του χρόνου τα χέρια χάνουν όγκο γίνονται πιο οστεώδη αποκτούν ρυτίδες ενώ μπορεί να παρουσιάσουν κηλίδες και δυσχρωμίες.

Εφαρμόζουμε πρωτόκολλα που αφ’ ενός αποκαθιστούν τον χαμένο όγκο αφ’ έτερου αφαιρούν κηλίδες και δυσχρωμίες.


Πρωτόκολλo

Γίνεται με υαλουρονικό, Ellancé, ή Lanluma

Το Εllancé είναι filler διεγέρτης κολλαγόνου. Περιέχει καπρολακτόνη που διεγείρει τα κύταρα να παραξουν κολλαγόνο διορθώνοντας ταυτόχρονα λεπτές ρυτίδες και βελτιώνοντας την υφή.

Το Lanluma είναι ένα νέο filler ισχυρός διεγέρτης κολλαγόνου. Τα δικά μας δηλαδή κύτταρα διεγείρονται και παράγουν νέο ιστό δικό μας που γεμίζει και συσφίγγει την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον χαμένο όγκο των χεριών. Περιέχει πολυγαλακτικό σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από το γνωστό sculptra. Το πολυγαλακτικό οξύ χρησιμοποιείται χρόνια στην ιατρική αισθητική σαν ουσία σύσφιξης και ανάκτησης όγκου διεγείροντας τα κύτταρα του δέρματος να παράξουν κολλαγόνο.

Χρησιμοποιούμε μεσοθεραπεία ή boosters.

Μεσοθεραπεία σημαίνει ένχυση ουσιών στο μεσόδερμα. Στην ιατρική χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς όπως π.χ καταπολέμηση του πόνου με αναλγητικά ή για ενυδάτωση τόνωση της επιδερμίδας και γέμισμα λεπτών ρυτίδων στην αισθητική δερματολογία. Χαρίζει λάμψη και τρέφει την επιδερμίδα. Τα cocktail που χρησιμοποιούμε περιέχουν υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, βιταμίνες, πεπτίδια και αμινοξέα.

Χρησιμοποιούμε Peelings ή fractional laser.

Τα peelings είναι το μεγαλύτερο όπλο στην φαρέτρα του δερματολόγου, μια θεραπεία που για να αποδώσει θα πρέπει να γίνεται από τον ίδιο τον Δερματολόγο αν πρόκειται για βαθύ peeling ή υπό την επίβλεψη και καθοδηγησή του αν το peeling είναι επιφανειακότερο.
Γίνονται με εφαρμογή ειδικών ουσιών στα χέρια με σκοπό την αφαίρεση στιβάδων με αποτέλεσμα την διέγερση και παραγωγή κολλαγόνου και επομένως μιάς λαμπερής σφριγιλής επεδερμίδας χωρίς σημάδια και δυσχρωμίες. Υπάρχουν επιφανειακά, μεσαία και βαθειά peelings ανάλογα με το βάθος της επιδερμίδας που φτάνει το peeling.Club