Vectra 3D απεικόνιση προσώπου


Είναι μια καινοτόμος τρισδιάστατη απεικόνιση του προσώπου και ανάλυση σε βάθος των στοιβάδων του δέρματος καθώς και αριθμητική ανάλυση κηλίδων, πανάδων, υφής, πόρων, και κόκκινων περιοχών.
Το καταπληκτικό είανιο ότι μπορούμε από πριν τα δούμε εικονικά πως θα φαίνεται το πρόσωπό μας μετά από οποιαδήποτε παρέμβαση καθώς και τις ακριβείς ποσότητες υλικών που θα χρειαστεί να εγχύσουμε για να έχουμε την εικόνα και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.


Που ακριβώς θα με βοηθήσει το Vectra;

Το Vectra σας δίνει την δυνατότητα να δείτε από πριν πως θα φαίνεται το πρόσωπο μετά από οποιαδήποτε θεραπεία πχ γέμισμα με υαλουρονικό ή νήματα. Επίσης με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να καθορίσουμε την ακριβή ποσότητα υλικού που χρειάζεται για αν αποφύγουμε υπερδιορθώσεις ή ελλιπείς διορθώσεις.

Ακόμη επειδή ελέγχει τις στοιβάδες και κατ επέκταση τις ανάγκες του δέρματος σε μεγάλο βαθμό επιτρέπει καλύτερη εκτίμηση των αναγκών και των προϊόντων που θα προτείνουμε στο σπίτι.

Ελέγχουμε επιπλέον με πολύ ακριβή στοιχεία την πρόοδο μιας θεραπείας ούτως ώστε να παρέμβει έγκαιρα ο γιατρός αν χρειάζεται για να έχουμε τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα.


Μπορεί το Vectra να αντικαταστήσει τον δερματολόγο; Είναι τεχνητή νοημοσύνη;

Όχι το Vectra είναι μια πολύ εξελιγμένη 3D τεχνολογία που απεικονίζει σε βάθος το δέρμα, προτείνει πρωτόκολλα θεραπειών επεμβατικών και μη αλλά την τελική πρόταση την δίνει πάντα ο δερματολόγος. Είναι ένα τέλειο εργαλείο στα χέρια που του επιτρέπει να μετρήσει ακόμη καλύτερα τις ανάγκες του δέρματος σε βάθος και συνεκτιμώντας το ιστορικό και τρόπο ζωής του ασθενούς θα καθορίσει το καλύτερο θεραπευτικό πρωτόκολλο για τον συγκεκριμένο ασθενή και μόνο.



Club