Ακμή

Η Ακμή είναι ένα πολύ συχνό νόσημα του Δερματολογικού Ιατρείου.
Εμφανίζεται συνήθως στην εφηβική ηλικία αλλά μπορεί να παρουσιασθεί και σε μεγαλύτερη ηλικία ιδίως σε γυναίκες.

“Κι όμως, αντιμετωπίζεται χωρίς φάρμακα!”Δρ. Όλγα Λαζάρου



Θεραπεία ακμής

Η θεραπεία της ακμής εξαρτάται από τον τύπο της ακμής. Αν είναι φλεγμονωδης, αν έχει κύστεις ή φαγέσωρες. Επίσης, από την ηλικία τον τρόπο ζωής την ιδιοσυγκρασία και το ιστορικό κάθε ασθενους. Η θεραπεία μπορεί να είναι τοπική ή από το στόμα.

Η Dr Όλγα Λαζάρου μελετώντας για πολλά χρόνια δεκάδες ασθενείς και ερευνώντας και εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ότι πιο πρωτοποριακο έχει να προτείνει η σύγχρονη επιστήμη εφαρμόζει ειδικά πρωτόκολα με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ακμή χωρίς φάρμακα και σε σύντομο χρόνο.


Αντιμετώπιση


Βήμα 1 – Τοπική αγωγή σε συνδυασμό με βαθύ ιατρικό καθαρισμό.

Για 15 ημέρες εφαρμοζει στο σπίτι ο ασθενής ειδικό συνδυασμό κρεμών “πατέντα της γιατρού”. Έτσι, η φλεγμονή υποχωρεί και μπορούμε πλέον άφοβα να προχωρήσουμε με βαθύ ιατρικό καθαρισμό για να ανοίξουμε και να καθαρίσουμε τα κυστάκια και να ξεμπλοκάρουμε τους φραγμένους πόρους. Στο τέλος του καθαρισμού περνάμε peeling με σαλικυλικό και αζελαΐκό οξύ, ελαφρά peelings που καταπολεμούν την ακμή και τις δυσχρωμίες που την συνοδεύουν.
Στο τέλος της διαδικασίας εφαρμόζουμε το ιατρικό Led Dermalux.


Βήμα 2 – Καταπολέμηση της φλεγμονής με φωτοδυναμική θεραπεία!

Στην φωτοδυναμικη θεραπεία χρησιμοποιούμε την ενέργεια του φωτός για να σκοτώσουμε το βακτηρίδιο της ακμής και να ξεμπλοκάρουμε τους φραγμένους πόρους.


Συχνές Ερωτήσεις


Αφου καθαρίσουμε καλά το δέρμα ειδικη κρέμα μπαίνει σε όλο το πρόσωπο και το κλείνουμε με αδιαφανή μεμβράνη για 45 λεπτά. Τα κύτταρα του δέρματος διεγείρονται και είναι έτοιμα να δεχτούν την ευεργετική επιδραση του φωτός. Στη συνέχεια τοποθετούμε το πρόσωπο κάτω από λάμπα LED. Χρησιμοποιούμε το καλύτερο ιατρικό LED Dermalux.

Η θεραπεία διαρκεί δύο ώρες. Μετά το δέρμα είναι κόκκινο για μία δύο μέρες και θα πρέπει να αποφεύγουμε έκθεση στον ήλιο και χρειάζεται αντιηλιακό.

Χρειάζονται 4 συνεδρίες μια κάθε δύο με τρείς εβδομάδες.


Dermalux

To Dermalux είναι ιατρικό led που εκπέμπει διάφορα μήκη κύματος και είναι εγκεκριμένο από το FDA Αμερικής για ιατρική χρήση. Μπλέ που σκοτώνει το μικρόβιο της ακμής, κόκκινο που καταπολεμά την φλεγμονή, υπεριώδες που έχει καταπραΰντικη δράση.



Club